Idei practice și mobilier pentru bucătării moderne

Bucătării cu aer natural. Cuceritoare tot timpul anului

În ultimii ani, bucătăriile au devenit una dintre cele mai importante încăperi din casă. Nu sunt doar un loc pentr...

Designul bucătăriilor a evoluat semnificativ în ultimii ani. Cea mai recentă tendință este de a avea o bucătărie modernă cu mobilier minimalist. Iată câteva idei și sugestii pe care le poți folosi atunci când îți renovezi bucătăria sau, de ce nu, cauți o bucătărie nouă.

  • Asigură-te că ai suficient spațiu pentru electrocasnice, astfel încât acestea să nu ocupe prea mult spațiu pe blatul de bucătărie. După cum se știe, integrarea aparatelor face bucătăria să arate mai modernă și mai elegantă.
  • Alege mobilierul de bucătărie care se potrivește cu restul casei, dacă dorești să creezi un aspect unitar. Evită să folosești culori uni foarte puternice precum roșu sau galben care ar putea intra în conflict cu alte culori din casă.
  • Când vine vorba de dulapuri, alege dulapurile închise cu uși înalte, deoarece acestea te vor ajuta să păstrezi un aspect compact.

Există multe variante de a folosi mobilierul de bucătărie pentru a obține o amenajare modernă – iar bucătăria deschisă este unul dintre elemente centrale ale amenajării. Cel mai nou concept de design la care am contribuit a fost realizat folosind o bucătărie germană Nolte de culoare albă, într-un spațiu open space, cu următoarele caracteristici:

  • mobilier complet utilat într-un ansamblu de aproximativ 7m deschidere
  • insulă de lucru care separă vizual zona de bucătărie de restul încăperii
Concept Design Interior: Inhousedesign
Fotografii: Stan Sebastian

O altă amenajare modernă, folosind finisajele Nolte, prezintă stilul clasic într-o interpretare modernă. Eleganța discretă și designul de inspirație Art Deco sunt date de următoarele finisaje premium:

Concept Design Interior: oRRigin Architects 

„Nu sunt un talent în bucătărie și nici mare fan de stat în bucătărie, daaaar de când cu bucătăria asta absolut superbă și fantastic de practică și ușor de utilizat sunt îndrăgostită de ea! Cu cea mai mare sinceritate vă spun că e locul meu preferat din casă!“. Este ceea ce ne-a spus unul dintre clienții noștri, mulțumindu-ne pentru ajutor și inspirație. Mobilierul de bucătărie folosit scoate în evidență stilul minimalist, estetic și extrem de util, într-o culoare modernă:

În imagini, bucătăria Soft Lack în tonuri de opal.

Bucătăriile germane au o mulțime de stiluri diferite, dar ceea ce le caracterizează este designul funcțional, care face loc pentru tot. Ideea din spatele acestui concept este nu numai să-ți ofere un loc unde să gătești, ci și să te bucuri de timpul petrecut în bucătărie. Dacă ești în căutarea unei bucătării de casă nouă, la Nolte poți să beneficiezi până pe 15 decembrie de oferta cu reduceri diferențiate, de la minimum 35%, și ZERO creșteri de preț până la finalul anului. Te programezi în showroom, îți alegi bucătăria și ​rezervi oferta în primii 10 clienți ai lunii!