Tehnologia face mai sigură bucătăria

Mobilierul de bucătărie sustenabil protejează aerul, apa și pădurile

Ai observat vreodată cu atenție mențiunile de pe etichetele mobilierului de bucătărie? În producția mobilierului ...

Tehnologia ​de azi​ ​face experiența de gătit mai ​simplă și mai ​plăcută​. Citește mai departe și află cum poți integr​a inovațiile ​în mobilierul de bucătărie​ ​ca​ să-ți faci viața mai ușoară. Mai ales atunci când pregătești ​cele mai delicioase mese pentru familie și prieteni.

​G​ătit​ul ​ți se pare stresant​? Mobilierul de bucătărie este învechit? 

​Din fericire, există numeroase tehnologii inovatoare ​​care schimbă experiența în bucătărie. Cinci dintre ele sunt mai jos.

Sisteme de iluminare inovatoare pentru mobilierul de bucătărie

Iluminarea adecvată este esențială în bucătărie, deoarece poate face diferența dintre ​un spațiu​ întunecat​ ​și aglomerat și un​ul ​primito​r​ și spațio​s​. ​Dacă vrei un mobilier care ​îmbunăt​ește​ semnificativ aspectul și funcționalitatea bucătăriei, caută corpuri cu ​​​sistemele de iluminat încorporate​. Uite câte variante există!

Tehnologia - Sisteme de iluminare inovatoare pentru mobilierul de bucătărie

Uși de mobilier cu deschidere asistată electric

​Doar un clic și s-au deschis! ​Cu alte cuvinte, nu trag​i​, nu împing​i și nici nu murdărești ușile de la dulapuri cu degetele pline de grăsime. 

Și mai e ceva! 

Aceste uși au și un efect estetic plăcut, pentru că elimină mânerele tradiționale, care ​nu sunt pe placul tuturor când vorbim de un design modern și compact în bucătărie. Descoperă mai multe despre o nouă generație de uși tip clapetă.

Uși de mobilier cu deschidere asistată electric

Sertare de bucătărie cu sistem de închidere soft-close

​Un​ alt element important d​in​ tehnologia mobilierului de bucătărie sunt aceste sertare. ​Se închid lent și silențios, fără zgomote sau vibrații nedorite care pot ​deranja​.​

Și cum un sertar nu vine niciodată singur, dacă zici sertare, zici automat organizatoare​ ​și compartimentare, ​iluminare de interior​ și design exclusivist, cadru de sticlă și chiar și câțiva centrimetri ​în plus pentru mai mult spațiu. ​​Ce poate fi mai plăcut?

Sertare de bucătărie cu sistem de închidere soft-close

​E de la Electronice și S de la Smart kitchen

Integrarea electronică în mobilierul de bucătărie este, de departe, cel mai practic „ingredient” într-o bucătărie modernă. De ce? Pentru că sunt acele ​dispozitive ​inteligente care te ajută să controlezi ​totul prin comenzi vocale.​ ​De la luminil​e​ din bucătări​e la ​e​l​ectrocasnicel​e pe care le folosești tot timpul, adică ​frigiderul, cuptorul sau mașina de spălat vase​.

Am auzit pe careva zicând „pornește cuptorul la 200 de grade” și „aprinde lumina deasupra blatului de lucru”?

Și un aspect la fel de important e că te ajută să ai control în situații neprevăzute. Ca atunci când pleci în grabă de acasă și uiți să oprești cuptorul​ (hei, nu suntem aici să judecăm pe nimeni!)​. De asemenea, poți ​să ​progr​amezi ​pornirea sau oprirea electrocasnicelor în funcție de programul tău​. Deci mai puțin timp și mai puțină energie pentru a folosi aparatele din bucătărie – și mult mai mult confort.

​E de la Electronice și S de la Smart kitchen

Sisteme audio și video în mobilierul de bucătărie

​​De la ​difuzoare și sisteme audio ​ascunse în dulapuri sau chiar în perete la integrarea ​televizor​ului ​în mobilier​, în bucătărie poți conecta​ multe sisteme care ​​oferă o experiență mai plăcută și mai fun în timpul gătitului.​

Le controlezi prin voce, prin telefonul mobil sau prin telecomandă și asculți muzică sau te uiți la știri când pregătești cina.

Aici mai avem ceva de adăugat!

Tehnologia poate la fel de bine să funcționeze nu doar pentru confort și relaxare, ci și pentru spații mai curate și mai sigure pentru toată familia. Cum ar fi un aparat de ozon pus chiar în bucătărie, care oferă un aer mai curat și sănătos casei și elimină mirosurile neplăcute, bacteriile, germenii și chiar virusurile.

Sisteme audio și video în mobilierul de bucătărie

Concluzia?

Mobilierul de bucătărie a evoluat semnificativ în ultimii ani, odată cu folosirea tehnologiei în design și funcționalitate. Și azi este acel „ingredient” cu care poți personaliza bucătăria într-atât de mult, încât totul devine mai plăcut, mai sigur și lipsit de efort. Pentru că, nu-i așa, bucătăria trebuie construită în jurul obiceiurilor tale de viață!