O bucătărie extraordinară îți îndeplinește toate dorințele

Tehnologia face mai sigură bucătăria

Tehnologia ​de azi​ ​face experiența de gătit mai ​simplă și mai ​plăcută​. Citește mai departe și a...

Existența lumii este dată de lucrurile banale. Dar valoarea sa este dată de lucrurile extraordinare – este ceea ce a zis Oscar Wilde și suntem de-acord. Chiar și când vorbim de design, elementele standard creează o lume funcțională și utilă, în timp ce designul excepțional și inovator adaugă un plus estetic și emoțional.

De aceea, bucătăriile Nolte nu se limitează doar la lucrurile obișnuite. Dincolo de calitate și funcționalitate, ele sunt spații care creează experiențe și emoții pozitive. O bucătărie NolteNEO este una dintre ele.

Nicio dorință nu rămâne neîndeplinită

O bucătărie NolteNEO transformă spațiul într-un statement. Îi oferă personalitate. Îi adaugă o notă din stilul personal al celui care o va folosi.

Nu doar că este cea mai nouă linie de design Nolte în materie de bucătării germane, dar oferă exact acele soluții de detaliu pe care vrei să le aibă cea mai spectaculoasă bucătărie pe care o planifici. Cu linii curate, cu finisaje exclusive și cu detalii fascinante. Mai mult, culorile (calde, neutre sau reci) și materialele intră într-un dialog armonios și sunt într-un echilibru perfect cu designul funcțional.  

De la finisaje texturate din furnir negru cu caneluri, cu care poți să redai estetica italiană într-un mod fără egal, la corpuri de bucătărie în bronz metalic, cu aspect minimalist ca epitet al eleganței. 

De la designul extravagant al finisajelor-oglindă, perfecte pentru o bucătărie mică dotată cu toate funcționalitățile unei bucătării mari, la culoarea nisipului specifică fronturilor de lemn în stil scandinav, plin de armonie. 

De la bucătării mediteraneene îmbrăcate în aur metalic, cu piese de mobilier cu grilaj, adevărate exemple de măiestrie artistică, de libertate și de spațiu, la bucătării din marmură neagră cu corpuri înalte până în tavan.

Opțiunile sunt nelimitate. Pentru că azi trăim într-o eră a posibilităților nelimitate. 

Avem libertatea de a decide ce ne place și ce nu ne place. Ne trăim viața în funcție de dorințele și nevoile noastre. Iar atunci când alegem o bucătărie, fiecare caută acel ceva care să i se potrivească perfect așteptărilor, într-o notă foarte personală. Pe scurt: o bucătărie foarte personalizabilă.

Opțiuni NEO de planificare

Ce face bucătăriile NolteNEO atât de diferite nu este doar imensa lor versatilitate în design, ci și toate opțiunile pe care le oferă pentru personalizare.

Materialele și elementele exclusiviste de design NolteNEO deschid complet drumul către personalizarea bucătăriei la un alt nivel. Iar opțiunile foarte diverse de planificare îl completează.

Dacă aruncăm o privire la exterior vedem că dulapurile fără mânere se deschid la o simplă atingere, datorită funcției de deschidere asistată push-to-open. Suportul pentru plinte este mult mai înalt, până la 300 mm, și face ca mobilierul și insula de bucătărie să pară că plutesc. Iar designul clasic al unităților de perete poate fi eliminat în schimbul unui aspect mai relaxat cu rafturi reglabile, deschise. 

Întreg mobilierul de bucătărie poate fi planificat nu doar după sistemul Matrix150, pentru mai mult spațiu de depozitare, ci și în noi linii de design specifice bucătăriilor fără mânere. Profilul de mâner iluminat MatrixArt ONE este integrat sub blat și oferă un aspect deosebit de grafic, iar profilul de mâner Matrix ZERO este încă o opțiune care completează designul bucătăriilor cu un stil aparte.

Dacă aruncăm o privire în interior, vedem și alte elemente care impresionează. Sertarele nu sunt doar pull out, ci vin cu numeroase soluții practice de organizare interioară, cu iluminare laterală cu LED și cu design exclusivist. Cu cadru lateral îngust care atrage prin eleganța sa simplă și culoarea gri antracit, nimic din stilul lor nu strică aspectul bucătăriei, ba mai mult se armonizează perfect cu orice alt finisaj de bucătărie, indiferent de culoare. 

De altfel, iluminarea integrată nu se găsește doar în sertare, ci poate face ca toate dulapurile să strălucească de fiecare dată când o ușă este deschisă. Pentru că o bucătărie NolteNEO înseamnă cele mai bune dotări și zero compromisuri. 

Desigur, NolteNEO poate oferi mult mai mult. De la gama extinsă de fronturi și blaturi, până la detaliile excepționale de planificare, toate sunt gândite să ofere notă cu adevărat personală când vrei să amenajezi o bucătărie. Interesat de opțiunile de planificare? Vizitează-ne.